Metavak 2017

Beschrijving

Metavak 2017METAVAK 2017 Dé ijzersterke vakbeurs voor de metaalbranche Openingstijden: 13.00 - 21.00 uur Op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 vindt alweer de 13e editie van METAVAK in Evenementenhal Gorinchem plaats.

Dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche: Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform.

Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Bent u werkzaam in een van deze branches? Biedt uw bedrijf innovatieve oplossingen en noviteiten om ondernemers, inkopers, operators en andere brancheprofessionals volop te inspireren? Dan is METAVAK de beurs voor u! Bekijk hier het deelnemersveld van afgelopen editie. Bezoekers komen naar de beurs om te netwerken, kennis te vergaren en omdat ze op zoek zijn naar noviteiten of nieuwe producten en diensten. Wilt u ook uw nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren en uw netwerk uitbreiden? Zorg dan dat u tijdens METAVAK 2017 niet ontbreekt. 

 

Voor meer informatie klikt u op het logo.