Cortenbosch

Onderwerp: vacature

Vraag: Docent PIE

Het Veluws College Cortenbosch zoekt voor het komend jaar een docent PIE. De betrekkingsomvang is 0,7-0,8 fte. Het Cortenbosch is een VMBO school in Apeldoorn met ongeveer 650 leerlingen. Het is een school met alle de vier de leerwegen (basis, kader, gemengd en mavo). In de sector techniek bieden we het programma PIE aan. Daarnaast hebben we nog de afdelingen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen.

Heb je interesse, neem dan contact op met een van de collega's van de afdeling PIE (Marcel Jansen, Robert Gruben). Of stuur een mail naar Jan van der Perk (j.vanderperk@veluwseonderwijsgroep.nl). Graag snel reageren want onze vakantie begint over twee weken.

08-07-19

Melanchthon

Onderwerp: vacature hotspot

Vraag: Docenten PIE, 2fte

Melanchthon Mathenesse wordt de hotspot voor het profiel PIE binnen de regio Rotterdam Noord van Sterk Techniekonderwijs. Dit jaar en volgend jaar wordt ons techniekplein flink gemoderniseerd en ons aanbod uitgebreid met nieuwe, schone en voor leerlingen interessante keuzevakken.  Vanwege groei in de keuze voor techniek zijn wij op zoek naar docenten PIE die mee willen bouwen een mooi onderwijs voor onze leerlingen.

We hebben in totaal 2 fte beschikbaar. Over elke aanstelling kunnen we in overleg gaan.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Simon Baars – sbaars@melanchthon.nl – 06-20439806

03-06-19

Nuborgh College

Onderwerp: vacature docent of instructeur PIE

Vraag: docent of instructeur gezocht

Het Nuborgh College Oostenlicht heeft diverse vacatures voor techniekdocenten. Ben jij als sollicitant bevoegd docent of instructeur Elektro of Installatietechniek, nog in opleiding of werkzaam in de elektro of installatietechniek, dan nodigt het Nuborgh je van harte uit te solliciteren. Als zij-instromer verwacht het Nuborgh wel dat je minimaal MBO 4 gekwalificeerd bent. De gehele vacature lees je hier

Contact: de heer W.G.C. Leeflang, locatiedirecteur, 0525-688199 of personeelszaken@nuborgh.nl 

08-04-19