VOS

Onderwerp: vacature

Vraag: Docent Techniek Mobiliteit en Transport met affiniteit voor PIE


- Minimaal 2e graad onderwijsbevoegdheid of studerend hiervoor.
- Vmbo, BBL, BKL, LWOO leerjaar 3 en 4.
- Ervaring met de doelgroep gewenst
- Aanstelling: 0,7 – 0,8 FTE
- Tijdelijk, met uitzicht op vast (LC bespreekbaar)
- Bereid zijn aanvullende scholing te volgen

Sluitdatum vacatures: maandag 23 september 2019
Datum sollicitatiegesprek: woensdag 25 september 2019

Locatie: Het College Vos te Vlaardingen
Voor meer informatie over de school kunt u terecht op https://lnkd.in/dN2ygdr

Sollicitatieprocedure
U kunt uw motivatie en CV o.v.v. het vacaturenummer mailen t.a.v. naar de heer Patrick Wijntjes, locatiedirecteur Het College Vos, naar wijntjes@hetcollegevos.nl

Voor meer informatie over de vacature(s) kunt u contact opnemen met de heer Sander Kruis (afdelingsleider bovenbouw) of de heer Patrick Wijntjes, locatiedirecteur Het College Vos via wijntjes@hetcollegevos.nl

16-09-19

Cortenbosch

Onderwerp: vacature

Vraag: Docent PIE

Het Veluws College Cortenbosch zoekt voor het komend jaar een docent PIE. De betrekkingsomvang is 0,7-0,8 fte. Het Cortenbosch is een VMBO school in Apeldoorn met ongeveer 650 leerlingen. Het is een school met alle de vier de leerwegen (basis, kader, gemengd en mavo). In de sector techniek bieden we het programma PIE aan. Daarnaast hebben we nog de afdelingen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen.

Heb je interesse, neem dan contact op met een van de collega's van de afdeling PIE (Marcel Jansen, Robert Gruben). Of stuur een mail naar Jan van der Perk (j.vanderperk@veluwseonderwijsgroep.nl). Graag snel reageren want onze vakantie begint over twee weken.

08-07-19

Melanchthon

Onderwerp: vacature hotspot

Vraag: Docenten PIE, 2fte

Melanchthon Mathenesse wordt de hotspot voor het profiel PIE binnen de regio Rotterdam Noord van Sterk Techniekonderwijs. Dit jaar en volgend jaar wordt ons techniekplein flink gemoderniseerd en ons aanbod uitgebreid met nieuwe, schone en voor leerlingen interessante keuzevakken.  Vanwege groei in de keuze voor techniek zijn wij op zoek naar docenten PIE die mee willen bouwen een mooi onderwijs voor onze leerlingen.

We hebben in totaal 2 fte beschikbaar. Over elke aanstelling kunnen we in overleg gaan.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Simon Baars – sbaars@melanchthon.nl – 06-20439806

03-06-19