05-11-2020

Landelijke docentennetwerkdag Platform M&T

Landelijke docentennetwerkdag Platform M&T

In verband met de gewijzigde coronamaatregelen is het programma van de landelijke docentennetwerkdag op 5 november aangepast. Veiligheid en ieders gezondheid staat voor ons voorop en daarom hebben we besloten het fysieke bijeen komen om te zetten in een digitale regiovergadering via Teams. Het programma ziet er dan als volgt uit:

9.30 – 11.00 uur: Plenaire livestream (de link hiervoor ontvangt u na aanmelding); uw input is mogelijk via de chatfunctie van de livestream.

11.15 – 12.30 uur: Regiovergadering via Teams (hiertoe wordt u uitgenodigd door uw regiovoorzitter of Lenie van Lieverloo).

Graag uw aandacht voor het volgende:

  • Heeft u zich eerder aangemeld voor de fysieke bijeenkomst, dan wordt u automatisch ingedeeld bij de digitale regiovergadering van uw eigen regio.
  • Heeft u zich eerder aangemeld voor de digitale, plenaire livestream, dan wordt u automatisch ook ingedeeld bij de digitale regiovergadering van uw eigen regio. Wenst u aan dit deel van het programma niet deel te nemen, laat het ons dan a.u.b. even weten.
  • Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u dat nog doen tot 3 november 2020. Stuur een mail naar secretariaat@platformmobiliteitentransport.nl met uw naam, e-mailadres, naam en plaats van uw school.

Aan de inhoud van het programma wordt niet geschort: het blijft interessant qua onderwerpen en boordevol nieuws, ontwikkelingen en kennisuitwisseling. Al is het dit keer digitaal: we ontmoeten u graag!

Image

Impressie landelijke docentennetwerkbijeenkomst

Zo’n 85 docenten uit vmbo en mbo lieten zich op donderdag 7 november 2019 inspireren tijdens de landelijke docentennetwerkbijeenkomst van Platform Mobiliteit en Transport bij NexTechnician in Amsterdam.