Management

We helpen je school naar het juiste niveau …
Als directeur of teamleider sta je voor de kwaliteit van jouw school. Als het om het organiseren van PIE-onderwijs gaat, komt daar wel het een en ander bij kijken. Je hebt bevoegde en bekwame docenten nodig, de juiste ruimtes en gereedschappen en de financiële middelen om dat allemaal te realiseren. Daarbij ondersteunt platform PIE.

… via je docenten, advies en subsidies
We professionaliseren docenten, en delen kennis met hen. Ook adviseren we graag over PIE-onderwijs, we beantwoorden je vragen en helpen u op weg. Daarnaast ondersteunen we je bij het aanvragen en op een juiste manier inzetten van subsidies voor Sterk Techniekonderwijs en Sterk Beroepsonderwijs.

Krijgen we van meerdere scholen signalen over een bepaald onderwerp? Dan pakken we dit landelijk op en met resultaat. Zo hebben we samen met VOION gewerkt aan veiligheidsinstructiekaarten voor het gebruik van apparatuur en gereedschappen in praktijklokalen. Ten slotte brengen we vraag en aanbod samen. Heb je een vacature voor een PIE-docent? Of zoek je inventaris voor het praktijklokaal PIE? Kijk dan bij Vraag en Aanbod of neem contact op met de regiocoördinator. Die helpt je graag verder.