Donderdagmiddag = PIE-middag!

Platform PIE is er primair voor docenten PIE: wij zetten alles in het werk om de PIE-docent als professional te laten groeien. Dit doen wij door kennisuitwisseling te organiseren via regiobijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, cursussen en bij gelegenheid als belangenbehartiger op te treden. Dicht bij de bron met een frisse blik op landelijke en regionale ontwikkelingen: vertaler van het belang van het onderwijsveld naar de branche en omgekeerd. Concreet vertaalt zich dat in onderstaande activiteiten, die in principe op dondermiddagen worden ingepland.

Donderdagmiddag = PIE-middag

Platform PIE is er primair voor docenten PIE: wij zetten alles in het werk om de PIE-docent als professional te laten groeien. Dit doen wij door kennisuitwisseling te organiseren via regiobijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, cursussen en bij gelegenheid als belangenbehartiger op te treden. Dicht bij de bron,

Vraagbaak

Zoekt u een vraagbaak op het gebied van PIE, dan heeft u die nu gevonden! Platform PIE geeft aan directie en teamleiders van vmbo-scholen en ROC’s antwoord op hun PIE-gerelateerde vragen.

Met het profiel PIE kan je terecht in de:

- installatietechniek;
- metaaltechniek;
- elektrotechniek,
- duurzame energie;
- koudetechniek;
- procestechniek; 
- mechatronica; 
- combinaties van al deze technieken.

Studeer je aan een technische lerarenopleiding en wil je in contact komen met docenten in jouw regio, scholen en/of bedrijven? Neem eens een kijkje bij een regiobijeenkomst of neem deel aan een van de cursusmiddagen.